|
Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
stani
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 5:22 pm Předmět: NÁVRH NA NABÍDKU PROGRAMOVÝCH BALÍKŮ |
|
|
Dobrý den,
mám takový návrh. Samozřejmě nic není zadarmo (ačkoli některé "socky" si myslí opak ) a některým by stačilo méně programů, některým více....
V rámci neustále se rozšiřující nabídky českých programů, kdy některé rakouské nebo německé jsou už pasé(v Rakousku také kabeloví operátoři nenabízí české nebo maďarské programy) udělat namísto jednoho dva základní(mimo HBO, etc.) programové balíky:
jeden za menší peníze kde budou ty základní + příp. levnější české programy a druhý - dražší kde bude rozšířená nabídka českých programů...
co vy na to?.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 7:48 am Předmět: Placené balíky. |
|
|
Ano, to je v plánu - 2 balíky, jeden "lepší" paket s HBO a Cinemaxem, druhý paket s takovými programy jako např. Film+, Filmbox, Nonstopkino, MGM, CS film atp. Ale nejde to hned a najednou. Už jsem tu psal, že to bude stát strašné peníze, investice se pohybuje v řádu milionů a musíme být velmi opatrní. Když se připraví špatně, taky by nás to mohlo položit. Snad už zákazníci těch pár měsíců vydrží..
Podotýkám, že tohle všechno se týká digitální nabídky. Klasická analogová je víceméně status quo, maximálně dojde průběžně k drobným změnám typu, kdy ještě některé německé programy budou nahrazeny něčím zajímavým v češtině, jako se to letos stalo s Discovery a předtím s Viasaty, atd.
nic není zadarmo (ačkoli některé "socky" si myslí opak
Btw, ano, někteří si často myslí opak, bohužel.. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
stani
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 9:43 am Předmět: |
|
|
Aha, ale tak jsem to nemyslel....
Myslel jsem, že tzv. extra placené programy (HBO, Cinemax, atd.) by byly extra, a vedle toho dva základní programové balíky:
A) - základní celoplošné 4 a třeba + dalších nejlevnějších 6
B) - všechny stávající české programy mimo extra placených(HBO, Cinemax, atd.), tedy vč. i těch ktetré zatím nejsou v nabídce - Sport1, Animal Planet, National Geographic, atd. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 1:14 pm Předmět: |
|
|
Myslel jsem, že tzv. extra placené programy (HBO, Cinemax, atd.) by byly extra, a vedle toho dva základní programové balíky
No ano, však takto to už máme celá léta: Omezená nabídka (kanály SE 6 - E 12 bez HBO), Základní nabídka (všechno bez HBO - kanály SE 6 - K 34), Rozšířená nabídka (všechno plus HBO na kanále E 10).
Jde jen o to, že Omezená nabídka není poskytována všude, nýbrž pouze tam, kde: a) není vybudováno STA nebo je odpojeno, b) všichni nájemníci jsou připojeni na kabelovou televizi, která je případně napojena na STA rozvod.
To má své dobré důvody, jedná se o naši obchodní politiku a o žádné změně se neuvažuje. To ani nemá smysl nějak řešit a rozebírat. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|