Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
freddy
Založen: 23.3.2007 Příspěvky: 125 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 2:29 pm Předmět: Fanda - nový kanál TV Nova |
|
|
Dobrý den, mám jeden dotaz. Bude zařazen do vaší nabídky nový TV kanál Fanda? V časopisu TV Mini je uveden program tohoto kanálu již na tuto sobotu, takže zřejmě ještě tento týden začne nový kanál vysílat, takže bych rád věděl, jestli se ho dočkáme i v nabídce Elsatu. Děkuji předem za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 6:19 pm Předmět: TV Fanda |
|
|
Digitální nabídka: DVB-C paket K - tv kanál SE 35 - frekvence 418 MHz (místo STV 2).
Analogová nabídka:
Č. Budějovice, Písek, Vimperk - tv kanál E 7 - frekvence 189,25 MHz.
Týn nad Vltavou, Č. Krumlov, Kaplice - tv kanál SE 15 - frekvence 259,25 MHz.
Trhové Sviny - tv kanál SE 14 nebo SE 17.
Ostrý start programu je asi 13. 7., zatím na něm běží jen krátká promo smyčka. V našich rozvodech bude postupně spuštěn tento týden, uvidím, co se mi podaří stihnout, další týden mám dovolenou, takže případný zbytek až potom.
Ku příležitosti spuštění Fandy se objeví i zpráva v Infoservisu Elsat. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
freddy
Založen: 23.3.2007 Příspěvky: 125 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
Tak to je super zpráva a rozhodně velmi příjemné překvapení. Sice program stanice mě zatím moc nezaujal, ale na Městečko South Park se těším jak malé dítě a už kvůli tomuto seriálu jsem doufal, že budu mít možnost Fandu sledovat, takže super!
Jinak doufám, že v Budějkách se podaří spustit Fandu co nejdříve. A samozřejmě Vám přeji příjemnou a bezstarostnou dovolenou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fanda
|
Zaslal: so červenec 14, 2012 7:20 am Předmět: |
|
|
Jako správnej fanda sportu děkuji za nový kanál a také za příští měsíc za Sport1. Skvělá práce, konečně bude snad z čeho vybírat |
|
Návrat nahoru |
|
|
mirajih
|
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
nemohu Fandu naladit - v Týně. Je problém u mne (TV starší 6 let) a nebo ještě v rozvodech v Týně.
Pěkný večer přeji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
Fanda v Týně:
Digitál - DVB-C paket K - kanál SE 35 - 418 MHz nebo kanál K 35 - 586 MHz. Druhá alternativa je pro sídliště Malá strana, kde je kanál SE 35 rušen signálem UFONu.
Analog - kanál SE 15 - 189,25 MHz. U tohoto kanálu je problém, že na něm před časem byl šířen analogový film. program HBO a v některých domech a vchodech mohou být ještě zapomenuté filtry na tehdejší odfiltrování HBO pro jeho nepředplatitele. Pokud by to byl tento případ, ozvěte se prosím na naše zákaznické oddělení, filtry budou našimi techniky postupně vymontovány. Totéž platí pro rozvody Kaplice a Č. Krumlov. Holt kanálový multiplex je plný a pokud jsme chtěli rozšířit nabídku o Fandu bez ztráty něčeho jiného, museli jsme použít takový kanál, který byl volný k dispozici a zároveň na něj byl k dispozici volný modulátor. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|