|
Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jiba
|
Zaslal: po březen 12, 2012 7:45 pm Předmět: Výpadky všech digitálních programů |
|
|
Dnes 12. 3. se na všech digitálních programech včetně HD projevují krátkodobé výpadky zvuku i obrazu, který se krátkodobě zastaví nebo se přes obrazovku objeví úzký pruh pixelů v intervalu cca 1 minuty. Nyní kdy tento příspěvek píši 19.41 nova hd vypadla úplně na cca 20 vteřin.
Lokalita Písek, Logry, O. Jeremiáše 2156. |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVELU
|
Zaslal: po březen 12, 2012 8:09 pm Předmět: Re: Výpadky všech digitálních programů |
|
|
jiba napsal: | Dnes 12. 3. se na všech digitálních programech včetně HD projevují krátkodobé výpadky zvuku i obrazu, který se krátkodobě zastaví nebo se přes obrazovku objeví úzký pruh pixelů v intervalu cca 1 minuty. Nyní kdy tento příspěvek píši 19.41 nova hd vypadla úplně na cca 20 vteřin.
To samé potvrzuji na Dukle, Třebízského, tyto výpadky jsou každý den, zvuk řádově v sekundách, stejně ta zamrznutí obrazu. Případně vypadne signál úplně na jednotky až desítky sekund!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
jiba
|
Zaslal: út březen 13, 2012 5:25 pm Předmět: Re: Výpadky všech digitálních programů |
|
|
PAVELU napsal: | jiba napsal: | Dnes 12. 3. se na všech digitálních programech včetně HD projevují krátkodobé výpadky zvuku i obrazu, který se krátkodobě zastaví nebo se přes obrazovku objeví úzký pruh pixelů v intervalu cca 1 minuty. Nyní kdy tento příspěvek píši 19.41 nova hd vypadla úplně na cca 20 vteřin.
To samé potvrzuji na Dukle, Třebízského, tyto výpadky jsou každý den, zvuk řádově v sekundách, stejně ta zamrznutí obrazu. Případně vypadne signál úplně na jednotky až desítky sekund!! |
Takže výpadky všech digitálních programů včetně HD pokračují i dnes a skoro se na to již nedá dívat. Postupně jsem projel ČT1 (HD), ČT2, ČT4, ČT24, Nova, Nova HD, NovaCinema, NovaSportHD, Prima family, Prima HD, Prima Cool, Prima Love a pak už mě to přestalo bavit. Všude stejné problémy jako včera, tj. vteřinové výpadky zvuku, obrazu v intervalu cca 1 minuty. Mohl bych alespoň dostat odpověď co se děje??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út březen 13, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
Informace pro účastníky o stávajících problémech s výpadky některých programů v Infoservisu Elsat zde:
http://info.elsat.cz/index.php?akce=detail&den=2012-3-13
Omlouváme se jednak za samotné současné problémy s výpadky a potíže s nimi spojené (vím, že je to velice nepříjemné), a zároveň i za to, že nějaká informace přichází až nyní. Protože však jsme nyní každý den s kolegy v terénu a děláme možné i nemožné, abychom našli příčinu potíží a odstranili ji, nemohu se naklonovat a zároveň sedět u počítače a psát odpovědi do jednotlivých témat. Takže zatím jen takto stručně a hromadně.
Pozn.: Kdybychom věděli, „co se děje“, bylo by už snadné příčinu problému odstranit a bylo by hotovo a vyřešeno. Bohužel tak jednoduché to není… _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
jiri.pisek
|
Zaslal: út březen 13, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
Potvrzuji výpadky i "Za kapličkou" (Písek)
Navíc se mi zdá že se to zhoršuje !
Trvá to asi týden, než jsem toto napsal, tak jsem ještě kontroloval rozvody u sebe v bytě (proto až nyní) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|