Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Roy
|
Zaslal: st březen 03, 2010 9:57 pm Předmět: program Markíza |
|
|
Chtěl jsem se zeptat, co se stalo s programem Markíza, že byl dnes nahrazen nějakým jiným Slovenským programem s názvem "Doma" ? Nevím jak v jiných kabelových sítích, ale v Písku ano. Je to změna dočasné nebo trvalá? Lze Markízu naladit na jiném kanále? Díky za odpověď. R. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fogy
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 6:35 am Předmět: Re: program Markíza |
|
|
Roy napsal: | Chtěl jsem se zeptat, co se stalo s programem Markíza, že byl dnes nahrazen nějakým jiným Slovenským programem s názvem "Doma" ? Nevím jak v jiných kabelových sítích, ale v Písku ano. Je to změna dočasné nebo trvalá? Lze Markízu naladit na jiném kanále? Díky za odpověď. R. |
Taky by mě to zajímalo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 8:42 am Předmět: |
|
|
Ale ne, to je jen nešťastná náhoda. Včera při přelaďování přijímače pro Óčko na novou satelitní frekvenci omylem došlo k ovlivnění i přijímače pro Markízu a jeho neúmyslnému přepnutí z předvolby č. 1 na jinou předvolbu. Protože přijímač nemá vlastní displej, bohužel jsem si toho nevšiml. Již jsem informoval našeho píseckého kolegu, aby vrátil přijímač do původního stavu, na této pozici v analogové nabídce bude i nadále šířena Markíza.
Program TV Doma je druhým programem Markízy, s jejím zařazením se uvažuje předběžně do budoucna v rámci postupného rozšiřování digitální nabídky.
Za tuto nepříjemnost se našim píseckým účastníkům omlouvám. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|