Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
freddy
Založen: 23.3.2007 Příspěvky: 125 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po září 29, 2008 11:10 pm Předmět: Joj Plus |
|
|
Dobrý den. Mám jeden dotaz. Během sledování slovenské stanice Joj jsem zachytil informaci, že tato stanice spouští další kanál, a to sice pod názvem Joj Plus. A tak jsem se chtěl zeptat, jestli uvažujete o zařazení tohoto programu do programové nabídky, ať už analogově či digitálně. Jojku docela často sleduji a myslím si, že tento její sesterský kanál by mohl mít svou kvalitu. Díky předem za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út září 30, 2008 7:58 am Předmět: |
|
|
Zatím nevím, nedokážu říct a nerad bych vypouštěl nějaké dezinformace. U JOJ Plus bude opět problém s autorskými právy pro ČR, ale snad se to podaří nějak vyřešit. Osobně bych rád viděl JOj Plus do digitální nabídky, společně s programy STV, budu o to usilovat, ale je to obtížné jak legislativně, tak technicky, takže s jistotou a v jakém termínu zatím sdělit neumím.
Mmch, JOJku taky často sleduju, téměř denně, protože tam běží seriály, které mě zajímají, a skoro u všech je JOJka vepředu nejmíň o celou jednu řadu proti českým stanicím. Tak snad to s JOJ plus vyjde... _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
freddy
Založen: 23.3.2007 Příspěvky: 125 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út září 30, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpověď. Bylo by super, kdyby to vyšlo a Joj Plus se v nabídce dříve či později objevila. U Jojky se mi líbí hlavně vysílané filmy, v nočních hodinách tam kolikrát běží zahraniční (nejčastěji americké) filmy s českým dabingem, které na českých televizích nebyly dlouho vidět a přitom jsou velmi kvalitní. A pokud by tomu tak bylo i na Joj Plus, tak bych si přál mít ji možnost sledovat co nejdříve. Každopádně díky za snahu a snad se vám povede tuto stanici do programové nabídky získat. A pokud by se k tomu přidaly i programy STV, tak by to bylo prostě super |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|