Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fanda
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 5:53 pm Předmět: Galaxie sport |
|
|
Je nejaka zmena na pozici kanalu Galaxie sport?....driv sla v cestine a ted jen v original jazyce.. coz je cesky porady-cesky- a sportovni prenosy vetsinou v anglictine....oba dual kanaly na telavizi jsou totozne..a na stare telvizi ktera nema dual jde taky jen anglictina pritom zhruba pred mesicem na obou galaxie sla....je chyba u me nebo jde original jazyk misto cestiny uz od vas- jedna se o vimperskou lokalitu...diky moc zatim (nevim presnej termin te zmeny koukan na galaxii jen kdyz je nejakej slagr anglicky ligy) |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út březen 11, 2008 8:51 am Předmět: |
|
|
Ve Vimperku na Galaxiii sport je nějaký problém se zvukovým doprovodem v levém a pravém kanálu, který nastal zhruba před zmíněným měsícem bez zjevné příčiny a bez nějakého našeho zásahu do použité technologie. Zatím jsem neobjevil důvod, proč se program takto hloupě chová, budu to ještě prověřovat v nejbližší době. Mohlo by to souviset i s tímto:
http://info.elsat.cz/index.php?akce=detail&den=2008-3-10
Na Galaxii sport dělali v průběhu února několikrát určité úpravy na odbavovacím pracovišti (v souvislosti s navýšením datového toku), mohlo dojít i nějaké návazné změně, která způsobila zmíněné problémy se zvukem. Podle toho, jestli se dnešní výpadek a úprava odbavovací technologie nějak projeví, budeme postupovat dále. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fanda
|
Zaslal: so březen 15, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem koukal na galaxii a problem na audiu uz je vyresen....diky ...Taipan |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: so březen 15, 2008 11:05 am Předmět: |
|
|
Jo, dík za zpětnou vazbu. Vyřešil jsem výměnou přijímače za jiný typ, ten stávající se softwarově nějak špatně snášel s datovým streamem Galaxie po poslední úpravě na uplinku a jejím stěhování do Prahy. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|