|
Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vlastimil Michal
Založen: 24.11.2008 Příspěvky: 17 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: pá březen 10, 2017 4:48 pm Předmět: |
|
|
Nezlobte se na mě, ale i když zrovna Déčko nesleduji (je totiž určeno dětem, takže se Vám ani mě nemusí líbit), rozhodně bych nepoužil termín "přiblblé", to mi zavání arogancí. Jinak na CT ART jsou občas dobré některé hudební pořady, koncerty nebo dokumenty, ty by se mi v HD líbily. Jinak v mém předchozím příspěvku nebylo nic o tom, že by bylo nutné zařazovat jakékoliv programy okamžitě nebo jiné vyházet, je mi jasné, že to není tak jednoduché. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: so březen 11, 2017 10:05 am Předmět: |
|
|
Ale dobře, tak není přiblblé, jen si prostě myslím, že když zrovna Déčko nebo jiná dětská (nebo zpravodajská) stanice není hned v HD, že se nic tak strašného neděje. Ale OK, u toho Artu to HD u některých pořadů smysl asi má, proto se pracuje na tom, abychom ty programy v HD zařadit mohli.
Jinak ale máte pravdu - není to jednoduché. Jde o to, že abychom teď mohli rozšířit digitál a posílit Internet, musíme zredukovat analog. A bohužel víme, že ať v analogu vypneme cokoliv, strhne se od spousty lidí spousta křiku. Nemá smysl spekulovat o tom, proč tolik lidí pořád ještě kouká na analog, prostě to tak je. A teď musíte vybrat, co vypnout, co zachovat, co se musí s něčím prohodit nebo přesunout, pokud to technologie vůbec umožňuje. A to máte ne jednou, ale rovnou šestkrát, protože z hlediska analogové nabídky je každá hlavní stanice unikát. Ne, opravdu to není jednoduché... _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michalino
|
Zaslal: po květen 15, 2017 8:29 pm Předmět: Update |
|
|
Dobry den, prosim o info, kdy dojde k pridani slibovanych kanalu v HD rozliseni, bude to v puvodne avizovanem cervnu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út květen 16, 2017 8:09 am Předmět: |
|
|
Spuštění nových paketů a rozšíření v podstatě nic nebrání, víceméně vše je technicky připraveno. Byl jsem instruován od vedení, že ve 2. půlce května a v červnu budeme informovat zákazníky především o chystané značné redukci analogové nabídky a koncem června a především počátkem července se to celé technicky realizuje. Je to tak naplánované kvůli tomu, abychom za a) informovali o významné změně v nabídce aspoň tu část lidí, která si aspoň občas něco přečte v Infoservisu, Diskuzáku a Infokanálu; b) protože začnou prázdniny a část lidí odjede pryč, tak se tím trochu zmenší křik kvůli vypínání analogu, aby se ženské v zákaznickém oddělení z toho nezbláznily. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michalino
|
Zaslal: út květen 16, 2017 9:21 pm Předmět: |
|
|
😂 Diky za info a update |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|