Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timur
|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
Tak mi dnešního dne přivezli DVD Recorder Philips DVDR5570H. Zapojil jsem dle návodu jak k tomuto tak i k STB ale při hledání stanic jakoby STB vůbec nenašel, našel pouze stanice uložené v TV. Nevím co s tím, protože zapojit to scartama ani nejde jinak. Navíc jsem zjistil, že jak rekordér tak i STB se mi na TV zobrazují přes stejný AV vstup, takže buď mohu sledovat programy přes STB(HBO) a nemohu nahrávat, nebo obráceně. Můžete poradit? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Timur
|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem to rozchodil, chtělo to pořádně prostudovat nastavení DVDRecorderu, už to šlape. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 8:53 am Předmět: |
|
|
Tak to je fajn. DVD/HDD rekordéry ve spojení s externím zdrojem signálu, v tomto případě STB, jsou z hlediska zapojení a provozu v podstatě úplně totéž, jako dřív kazetová videa, konkrétně nahrávání z jednoho na druhé. Jde jen o to správně propojit AV cesty a správně navolit vstupy/výstupy. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: pá leden 16, 2009 3:38 pm Předmět: |
|
|
Nový ceník Set Top Boxů, včetně typů s HDTV tunerem a PVR HDD, je k dispozici ke stažení zde:
http://web.elsatnet.cz/panek/sdeleni/DVB-C/CENIK_DVBC_Handan.doc
V ceníku došlo k určitým úpravám, některým snížením cen a zvětšení možnosti získat repasovaný STB za značně zvýhodněnou cenu. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
Viky
|
Zaslal: st leden 28, 2009 8:52 am Předmět: |
|
|
Před týdnem jsem si u Vás půjčil repasovaný STB, protože jsem byl zvědavý, jaký je rozdíl v kvalitě obrazu, mezi analogovým a digitálním příjmem. A musím říci, že znatelný. Naladil jsem stanice, včetně zkušebního paketu a byl jsem mile překvapen. Je to paráda, dívat se na takový obraz. Jelikož máme TV s Full HD, uvažujeme, že si možná do budoucna pořídíme HD STB, ale až bude větší výběr programů v této kvalitě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|