Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaké by jste pÅ™ivÃtali nové programy? |
Public TV |
|
2% |
[ 1 ] |
Film+ |
|
16% |
[ 6 ] |
MGM |
|
11% |
[ 4 ] |
Film Box |
|
25% |
[ 9 ] |
Sport 1 |
|
19% |
[ 7 ] |
National Geographic |
|
16% |
[ 6 ] |
Animal Planet |
|
5% |
[ 2 ] |
Zone Reality |
|
2% |
[ 1 ] |
Zone Romantica |
|
0% |
[ 0 ] |
Travel |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 36 |
|
Autor |
Zpráva |
stani
|
Zaslal: so září 22, 2007 9:25 am Předmět: |
|
|
Jasně, mě by např. nevadilo: MGM + Film Box = měsíčně + 50Kč, třeba další kombinace: Public TV + Sport 1 = měsíčně + 50Kč, National Geographic
+ Animal Planet = měsíčně + 50Kč, atp. ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jiřina
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 5:38 pm Předmět: |
|
|
Taipane,prosím ,Vy jste ve Vašem příspěvku psal že Cs film bude v nabídce cca od 1.10. Zatím jsem nečetla na vašich stránkách že je tomu tak.Můžete mi prosím sdělit jestli už ho máte v nabídce a případně co je k příjmu potřeba a za jakou cenu? Děkuji Jiřina |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
V Č. Budějovicích a v Týně nad Vltavou už CS Film v analogové nabídce je - ode dneška, na místě původního RTL 2. V dalších městech bude následovat v dalších dnech.
K příjmu je třeba - mít kabelovku a televizi _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jiřina
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
Já myslela že musím mít set top box.Jde mi to.Tak se nezlobte za blbou otázku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
stani
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 11:46 pm Předmět: |
|
|
Jo a zrovna dnes (tedy v pondělí) byl na CS Film "nádherný" program... Spolu s Public TV (kterou s tímto programovým obsahem čeká blízká smrt) opravdu "povedené" programy. Tak co, už jste všichni "vyřvávači" CS Filmu a Public TV spokojeni?... |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 7:15 am Předmět: |
|
|
Jiřina napsal: | Já myslela že musím mít set top box.Jde mi to.Tak se nezlobte za blbou otázku. |
Nic se nestalo. Co víme, rádi zodpovíme, od toho jsme tu. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 7:17 am Předmět: |
|
|
stani napsal: | Jo a zrovna dnes (tedy v pondělí) byl na CS Film "nádherný" program... Spolu s Public TV (kterou s tímto programovým obsahem čeká blízká smrt) opravdu "povedené" programy. Tak co, už jste všichni "vyřvávači" CS Filmu a Public TV spokojeni?... |
Kdo chce kam...
Až (pokud) tyto programy časem zemřou (jako nedávno Top TV a 24.CZ), není problém je nahradit jinými. Mě osobně stále více mrzí ten Film+. Přijímám ho sice doma ze satelitu, který mám na hraní, ale i v nabídce kabelovky by určitě byl lepší než tento CS Film... _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
kloucek
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 9:34 am Předmět: |
|
|
Pro Taipana: Mám také možnost sledovat na Sat Film+ i CS film a pokud si mohu v některých dnech vybrat, tak přednostně sáhnu po CS filmu. J e pravda, že se tu ve velké míře vyskytují filmy na dnešní dobu "málo koukatelné" a taky technická kvalita televizního záznamu bývá pod psa,ale také se tu vyskytují lahůdky, které nikde jinde neuvidíte, takže se na ně rád podíváte. |
|
Návrat nahoru |
|
|
postman.cb
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
taipan napsal: | stani napsal: | Jo a zrovna dnes (tedy v pondělí) byl na CS Film "nádherný" program... Spolu s Public TV (kterou s tímto programovým obsahem čeká blízká smrt) opravdu "povedené" programy. Tak co, už jste všichni "vyřvávači" CS Filmu a Public TV spokojeni?... |
Kdo chce kam...
Až (pokud) tyto programy časem zemřou (jako nedávno Top TV a 24.CZ), není problém je nahradit jinými. Mě osobně stále více mrzí ten Film+. Přijímám ho sice doma ze satelitu, který mám na hraní, ale i v nabídce kabelovky by určitě byl lepší než tento CS Film... |
Souhlasím s Taipanem.Také bych více uvítal Film+
Za sebe přeji CS Filmu brzký konec neb nám ostatním a dle mého většině přinese právě zmiňovaný FILM+ nebo jiný smysluplnější program než tento archiv nezajímavých počinů z dob dávno minulých,kdy se po většinou točilo to, co bylo ideově vhodné a správné pro masáž našich mozků.
Hezký den. |
|
Návrat nahoru |
|
|
kloucek
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 1:06 pm Předmět: |
|
|
Pro taipana: Dnes po 12:OO jsem pro zajímavost zkusil naladit program CS fi lm, ale místo toho mám na příslušném kanálu černou obrazovku s nápisem, že chybí signál. Ptám se: coje toho příčinou? |
|
Návrat nahoru |
|
|
meni
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 2:54 pm Předmět: |
|
|
osobně bych taky radši uvítal film + nebo alespoň filmbox, protože podle mě tam dávají víc filmů různých žánrů než na cs filmu _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
kloucek
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 3:11 pm Předmět: |
|
|
pro postman.cb: Zajímalo by mně, co by třeba o jakýchkoliv svátcích vysílala kterákoliv naše televize, kdyby nesahala do archivů z let před rokem 89. Mám možnost sledovat Film+, FILMBOX i Nonstopkino a musím říct, že kvalitních filmů tam dávají, jako šafránu a navíc technická kvalita obrazu i zvuku bývá příšerná. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 5:10 pm Předmět: |
|
|
kloucek napsal: | Pro taipana: Dnes po 12:OO jsem pro zajímavost zkusil naladit program CS fi lm, ale místo toho mám na příslušném kanálu černou obrazovku s nápisem, že chybí signál. Ptám se: coje toho příčinou? |
Divná věc. Přijímač pro příjem signálu CS Filmu ze satelitu se po nočním automatickém restartu samovolně přepnul na úplně jinou předvolbu než která byla nastavena. Udělal jsem určité opatření, aby se tato věc již neopakovala. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
kloucek
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 7:29 pm Předmět: |
|
|
Pro Taipana. Děkuji za promptní a profesionální odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
|
stani
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 11:20 am Předmět: |
|
|
taipan napsal: |
Kdo chce kam...
Až (pokud) tyto programy časem zemřou (jako nedávno Top TV a 24.CZ), není problém je nahradit jinými. Mě osobně stále více mrzí ten Film+. Přijímám ho sice doma ze satelitu, který mám na hraní, ale i v nabídce kabelovky by určitě byl lepší než tento CS Film... |
Jo, tady jsem koukal, ono to asi bude ze stejného soudku: http://www.publiccom.cz .... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|