Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaké by jste pÅ™ivÃtali nové programy? |
Public TV |
|
2% |
[ 1 ] |
Film+ |
|
16% |
[ 6 ] |
MGM |
|
11% |
[ 4 ] |
Film Box |
|
25% |
[ 9 ] |
Sport 1 |
|
19% |
[ 7 ] |
National Geographic |
|
16% |
[ 6 ] |
Animal Planet |
|
5% |
[ 2 ] |
Zone Reality |
|
2% |
[ 1 ] |
Zone Romantica |
|
0% |
[ 0 ] |
Travel |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 36 |
|
Autor |
Zpráva |
stani
|
Zaslal: po září 17, 2007 11:07 am Předmět: Jaké by jste přivítali nové programy - HLASOVÁNÍ |
|
|
Jaké by jste přivítali nové programy v kabelovce ELSAT? |
|
Návrat nahoru |
|
|
LTCB
|
Zaslal: út září 18, 2007 7:52 am Předmět: Re: Hlasování |
|
|
Pěkné, bohužel nemohu přijít na to, jak hlasovat... |
|
Návrat nahoru |
|
|
LTCB
|
Zaslal: út září 18, 2007 7:53 am Předmět: Re: Re: Hlasování |
|
|
Sorry, už to naskočilo normálně... |
|
Návrat nahoru |
|
|
honza
|
Zaslal: út září 18, 2007 8:28 pm Předmět: |
|
|
Jaksi postrádám v hlasování CS film. |
|
Návrat nahoru |
|
|
kadluk
|
Zaslal: st září 19, 2007 10:50 am Předmět: |
|
|
Připujuji se...CS Film v nabídce není? |
|
Návrat nahoru |
|
|
stani
|
|
Návrat nahoru |
|
|
honza
|
Zaslal: čt září 20, 2007 8:34 am Předmět: |
|
|
Já osobně nevím že by bylo o CS filmu někde rozhoduto.Jestli vycházíte z diskuze,kde někdo jako taipan napsal že "pravděpodobně" bude v nabídce,tak už se nikde nepíše od kdy, za kolik a pod.A poznámka že by se do hlasování nevešel,to už je názor z dob před rokem 89,kdy jedna strana určovala co máme mít rádi a co ne.Je to nejdiskutovanější program a on se do nabídky nevešel,hm.Taipanova škola....holt zdejší neomezený despotický vládce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
stani
|
Zaslal: čt září 20, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
honza napsal: | Já osobně nevím že by bylo o CS filmu někde rozhoduto.Jestli vycházíte z diskuze,kde někdo jako taipan napsal že "pravděpodobně" bude v nabídce,tak už se nikde nepíše od kdy, za kolik a pod.A poznámka že by se do hlasování nevešel,to už je názor z dob před rokem 89,kdy jedna strana určovala co máme mít rádi a co ne.Je to nejdiskutovanější program a on se do nabídky nevešel,hm.Taipanova škola....holt zdejší neomezený despotický vládce. |
Já jsem z toho zase vyrozuměl, že ano.
Do hlasování se vejde max. současných 10 položek, to není žádný "názor z dob před 89" ale technický fakt(bohužel). Já sám to nijak neovlivním, neb jsem pouhý člen tohoto diskuzního fora.
Vycházel jsem z toho, že o CS-Filmu nemá cenu již hlasovat a také jsem byl nucen do toho hlasování oželet ještě další dva programy - Zone Club a Minimax, jak píši výše.
Nejlépe kdyby se k CS Filmu vyjádřil sám Taipan, pokud se situace změnila, nechť pak hlasování zruší a vymaže, a případně se vytvoří hlasování nové - již s CS Filmem(ale samozřejmě na úkor nějakého stávajícího, neboť jak se již zmiňuji, jde tam dát max. 10 položek)... |
|
Návrat nahoru |
|
|
kojot
|
Zaslal: čt září 20, 2007 2:18 pm Předmět: |
|
|
Jsem pro zavedení nového hlasování s CS Filmem |
|
Návrat nahoru |
|
|
honza
|
Zaslal: čt září 20, 2007 4:13 pm Předmět: |
|
|
Akorát je smutné, že mezi 10 programů se nevešel nejdiskutovanější program,ale místo pro např.Travel nebo Public tv se našlo.Taipanův názor znám,ten by raději dal do nabídky Al-Džazíru než CS film. |
|
Návrat nahoru |
|
|
stani
|
Zaslal: čt září 20, 2007 4:22 pm Předmět: |
|
|
kojot napsal: | Jsem pro zavedení nového hlasování s CS Filmem |
Zřejmě se tu vyskytují nechápaví jedinci, jeden mele něco o "89" druhý zase ani snad nečte o čem je tu řeč...
Znovu pro natvrdlé: z vlákna o CS Filmu bylo zřejmé(alespoň pro mne), že CS Film bude zařazen do nabídky Elsatu - proto se nevyskytl v hlasování.
Pokud by to např. Taipan (najednou) vyvrátil, ano, pak je možné toto hlasování smazat a vytvořit nové(ale ne už ode mě, ať si zkusí polemizovat s místnimi "rozumbrady" zase někdo jiný....) |
|
Návrat nahoru |
|
|
honza
|
Zaslal: čt září 20, 2007 4:42 pm Předmět: |
|
|
Vážený pane,jestli chcete někoho urážet o natvrdlosti,tak si laskavě přečtěte příspěvek Taipana z 23.7.kde napsal že "pravděpodobně" bude zařazen do nabídky KT. A ještě jsem nikde v nabídce nečetl,že už v ní je.A že máte totalitní názory hlavně Vy,to už vyznívá hlavně v tom, že se nevešel do těch zmiňovaných 10 Vámi zvolených programů. Takové hlasování si (s odpuštěním strčte do .....vy už víte kam).Je vidět že výsledku hlasování o CS filmu se bojíte a proto tam nastrkáte i takové programy,které nejsou ani v žádném tv magazínu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
stani
|
Zaslal: čt září 20, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
Tak tom je síla!
(nesmysly)Nechávám bez komentáře a prosím Taipana aby toto celé vlákno vymazal - komplet prosím. děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt září 20, 2007 6:37 pm Předmět: stani |
|
|
1. Vše chápete zcela správně, a logicky v anketě CS Film není, neboť
2. jak vyplývá z výše a dříve zmíněného, program CS Film do naší analogové nabídky zařazen BUDE. A to cca od 1. října, místo některého německého komerčního programu, které jsou dostupné i v digitální nabídce. Potřebné přijímače a smart karty mám již připraveny ve skladu a smlouva na šíření je již s provozovatelem programu podepsána.
3. Jak už též bylo dříve několikrát jasně řečeno, taipanův SOUKROMÝ a SUBJEKTIVNÍ názor na úroveň některých programů nemá ŽÁDNÝ VLIV na to, který program bude do nabídky KT zařazen, pokud si ho zákazníci žádají a jeho zařazení je technicky a finančně schůdné.
4. Protože někteří jedinci jsou zřejmě poněkud pomalejší a na vedení si sedící, dle mého názoru nemá diskuze s nimi valného smyslu a jest ztrátou času, jak imho prokazuje vlákno v tomto tématu.
5. Z důvodů výše zmíněných je anketa imho optimální a v tomto složení vyhovující. Jen by možná bylo vhodné tuto anketu ještě doplnit další anketou s otázkou, o kolik korun (o 50, o 100, o 200, o 500 Kč měsíčně...?) jsou zákazníci ochotni akceptovat zvýšení měsíčního paušálního poplatku v závislosti na tom, jaké programy si do nabídky navíc v té první anketě naporoučejí... _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
kojot
|
Zaslal: pá září 21, 2007 4:39 pm Předmět: |
|
|
Ahaaa tak v tom případě jsem pro film box a uděláte to nové hlasování s CS Filmem? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|