Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pda
|
Zaslal: út leden 29, 2008 3:48 pm Předmět: Zvuk u ČT24 |
|
|
Dobrý den, v posledních dnech pozoruji občasné, zhruba několikaminutové poruchy zvuku u programu ČT24 v KTV Písek. Tyto poruchy lze nejlépe popsat asi tak, jako když vám do mikrofonu fouká silný vítr. Poruchy jsem zaznamenal na všech svých televizorech v bytě, nenejdná se tedy o poruchu přístroje. Děkuji za vyjádření k mému problému. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út leden 29, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
Momentálně nedokážu posoudit o co jde, co, proč a jak. Zkontroluju při další návštěvě HS v Písku a dám vědět, pokud něco zjistím. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: po únor 04, 2008 12:25 pm Předmět: |
|
|
Nic jsem při kontrole nepozoroval, nicméně to není příliš směrodatné, zrovna nemuselo ke zmíněnému jevu docházet. Každopádně jsem ale vyměnil přijímač za jiný typ, za ten, který máme na tento program vyhrazen. Určitou dobu se totiž ČT 24 nyní přijímalo ze záložního zařízení. Doufám, že zvuk již bude v pořádku. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
Pda
|
Zaslal: po únor 04, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
Díky, díky, mám to tu puštěné už asi tři hodiny a zatím to vypadá, že už je to dobré. Kdyby se to ale přece jen ještě někdy projevilo, tak dám vědět, předpokládám ale, že to souviselo s tím záložním zařízením, protože dříve jsem nic takového nikdy nepozoroval. Jen ještě taková miniprosba, až zas pojedete do Písku: Jestli by ještě nešlo nějak vypnout to EPG v obraze - asi jste to zapomněl deaktivovat a teď se to tam chvílemi objevuje. Ale to už je jen detail... Ještě jednou díky za ochotu a přeju hodně úspěchů ve Vaší práci. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: po únor 04, 2008 7:18 pm Předmět: |
|
|
Hmm, divné, to by se tam objevovat nemělo. Zkusím se ještě podívat do menu přijímače, jestli by to nešlo trvale deaktivovat, ale nevím, uvidí se... _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
Pda
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 3:53 pm Předmět: |
|
|
Tak bohužel, zmíněné poruchy zvuku tam jsou pořád, zaznamenal jsem je včera a dnes odpoledne zas... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|