|
Elsat DISKUZNÍ FÓRUM Diskuzní fórum kabelové televize Elsat spol. s r. o.
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
plhon
|
Zaslal: út květen 08, 2007 8:23 pm Předmět: DVB-C x STB CONAX |
|
|
Dobrý den. Jsem v tomto absolutní laik. Jen bych rád věděl, když si pořídím Vámi inzerovaný DVB-C tuner Philips, zda budu s jeho prostřednictvím moci v budoucnu používat kódované programové pakety jištěné prostřednictvím STB CONAX. Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st květen 09, 2007 8:58 am Předmět: Re: DVB-C x STB CONAX |
|
|
plhon napsal: | Dobrý den. Jsem v tomto absolutní laik. Jen bych rád věděl, když si pořídím Vámi inzerovaný DVB-C tuner Philips, zda budu s jeho prostřednictvím moci v budoucnu používat kódované programové pakety jištěné prostřednictvím STB CONAX. Děkuji. |
Promiňte, vašemu dotazu nějak nerozumím. Tuner Philips neinzerujeme, ani nic podobného. Našim zákazníkům pro příjem digitální nabídky, volné i kódované (právě spuštěný filmový paket) nabízíme Set Top Box (STB) korejské firmy Handan Co., Ltd., typ CV-5000 CINXi, který je vybaven DVB-C tunerem, integrovaným dekodérem Conax a CI slotem pro další dekódovací modul (např. Cryptoworks). Jak je tedy zřejmé, náš STB umí přijímat kabelovou DVB-C(nikoliv pozemní DVB-T) digitální nabídku, a to jak volně šířené pakety/programy, tak programy kódované. Společnost Elsat kóduje svůj filmový paket systémem Conax pomocí dodávané dekódovací karty.
Pokud jste v této oblasti laik, prostudujte si prosím tento text, který vás obecně seznámí s pojmem Digitální televize:
http://web.elsatnet.cz/panek/sdeleni/Digitalni_televize.doc _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
plhon
|
Zaslal: st květen 09, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
Dìkuji. Nedošlo mi, že zkratka STB je vlastnì ten Set top box, a mìl jsem pocit,že na elsatnet byl vystaven STB Philips - omylem jsem použil název tuner. Šlo mi o to, jestli s tímto STB bude výhledovì možné sledovat kódované filmové kanály prostøednictvím kabelovky ELSAT. Z Vaší odpovìdi myslím, že ano. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st květen 09, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
Děkuji. Nedošlo mi, že zkratka STB je vlastně ten Set top box, a měl jsem pocit,že na elsatnet byl vystaven STB Philips - omylem jsem použil název tuner. Šlo mi o to, jestli s tímto STB bude výhledově možné sledovat kódované filmové kanály prostřednictvím kabelovky ELSAT. Z Vaší odpovědi myslím, že ano.
Jak už jsem řekl, nabízíme STB Handan CINXi (nikoliv Philips) a tento STB je plně připraven pro příjem kódovaných filmových kanálů, které již byly spuštěny a jsou pro zájemce v naší digitální nabídce k dispozici v rámci našeho filmového paketu od 1. 5. 2007.
Další podrobné informace ohledně zprovozněného filmového paketu s filmovými kanály HBO 1 a 2, Cinemax 1 a 2 a erotickým kanálem pro dospělé Hustler TV budou k dispozici v průběhu dneška a zítřka na našem Infokanálu, na Infoservisu Elsat na adrese http://info.elsat.cz a samozřejmě v našem zákaznickém oddělení v tištěné formě nabídkového přehledu a ceníku. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|