Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Maca
|
Zaslal: po květen 22, 2017 5:40 pm Předmět: |
|
|
Od pátku jak byl ten vítr máme problém s Prima Comedy a AMC - rozpadá se obraz.
Sídliště za Kapličkou Písek. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt květen 25, 2017 9:17 am Předmět: |
|
|
V Č. Budějovicích nic takového neregistruju. Nahlašte našemu zákaznickému oddělení v Písku, domluvte se a případně k vám náš kolega zajede signál změřit. Ale nejdříve pochopitelně svépomocí kontrola účastnické kabeláže u vás v bytě, abyste předešel případné placené opravě nějaké prkotiny (konektor atp.). _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
jirikovoego
|
Zaslal: ne srpen 13, 2017 11:39 am Předmět: |
|
|
Ahoj, v Písku eviduji výpadek na packetu zpravodajských kanálů (RT, TRT NEWS, Euronews...)
Můžete na to mrknout?
Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: po srpen 14, 2017 7:57 am Předmět: |
|
|
Zavolejte prosím do naší kanceláře v Písku, aby se na to podíval náš místní technik. Já toho teď mám moc a pokud se do Písku dostanu, bude to až koncem týdne. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
feeta
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2017 8:51 am Předmět: KOmpletní výpadek kabelovky i internetu v Týně |
|
|
Od soboty 2. 12. cca 23:15 nejde v Týně na Hlinkách kompletně kabelovka ani internet. Výpadek mám potvrzený od dalších tří účastníků z různých vchodů.
Závadu jsem nahlásil na záznamník. Prosím o co nejrychlejší opravu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
vejicv
|
Zaslal: po prosinec 04, 2017 8:34 pm Předmět: |
|
|
Potvrzuji výpadky kabelovky. Dnes 4.12. v 20:33hod kompletně výpadek všech programů. Týn n. Vltavou, sídliště Hlinky |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 05, 2017 10:28 am Předmět: |
|
|
Zdravím,
ano, víme o tom. Jedná se o velmi nepříjemnou záležitost jak pro naše zákazníky, tak pro nás jakožto poskytovatele služby. Nejedná se o žádnou technickou poruchu, vliv počasí nebo kalamitu, nýbrž bohužel o sabotáž, kterou někdo provádí úmyslně. Resp. podle zkušeností z dřívějška víme s téměř stoprocentní jistotou, o jakou osobu se jedná, která zasahuje do elektrického napájení naší technologie, ale bohužel nemáme to jak dokázat.
Naši technici proto dnes v místě naší hlavní stanice v Týně realizují technické opatření, které by, jak doufáme, mělo těmto sabotážním zásahům zabránit.
Za výpadky signálu v minulých dnech se velice omlouváme a uděláme vše pro to, aby k nim již nedocházelo. Bohužel "lidský faktor" v této věci je nevyzpytatelný a těžko ovlivnitelný... Nabízí se samozřejmě i "ruční řešení", ovšem kvůli takovému pošahanému idiotovi se pochopitelně nikomu nechce odkráčet do nápravného zařízení _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
feeta
|
Zaslal: ne únor 11, 2018 3:41 pm Předmět: |
|
|
V Týně jsou totálně rozpadlé všechny HD (Eurosport 1, Discovery a Animal Planet) i SD kanály v MUXu SE 26 (346,00 MHz). Prosím o kontrolu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
stani
|
Zaslal: po únor 12, 2018 1:53 pm Předmět: |
|
|
feeta napsal: | V Týně jsou totálně rozpadlé všechny HD (Eurosport 1, Discovery a Animal Planet) i SD kanály v MUXu SE 26 (346,00 MHz). Prosím o kontrolu. |
To samé v Č.B., už cca od čtvrtka! |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: po únor 12, 2018 9:36 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se, ležím už od víkendu doma s chřipkou a horečkou, takže nejsem v práci. Nicméně OH na ESP 1 HD samozřejmě taky chvílema sleduju (např. zrovna teď) a nic takového nepozoruju. Tak prosím to kdyžtak nahlašte v kanceláři, ať to někdo prověří. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
feeta
|
Zaslal: út únor 13, 2018 11:08 am Předmět: |
|
|
Uvedené kanály na televizi vykazovaly trvale vysokou chybovost, která se někdy i desítky minut projevovala totálním rozpadem obrazu.
Problém jsem hlásil včera ráno v kanceláři. Mluvil jsem i s technikem, kterému jsem problém detailně popsal. Přislíbil, že bude uvedené kanály průběžně sledovat.
Odpoledne i večer vypadaly všechny tři kanály OK, chybovost na úrovni ostatních kanálů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jirikovoego
|
Zaslal: ne březen 04, 2018 1:39 pm Předmět: |
|
|
Hezký den, v Písku nefunguje VH1. Jiné chyby jsem nezaznamenal. Mrknete na to?
Díky, |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: ne březen 04, 2018 10:27 pm Předmět: |
|
|
Určitě, zítra to prověřím a opravím. Díky za upozornění _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
feeta
|
Zaslal: ne březen 11, 2018 1:16 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
V Týně opět zaznamenávám problém v MUXu SE 26 (346,00 MHz). Všechny SD i HD kanály včetně rozšířené HD nabídky v něm kostičkují a dochází i k výpadkům zvuku. Stejný problém zaznamenávám i na všech kanálech v MUXech SE 24 (330,00 MHz) a SE 25 (338,00 MHz).
Je zajímavé, že výpadky se projevují pouze přes den.
Prosím o kontrolu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: po březen 12, 2018 9:26 am Předmět: |
|
|
No, co můžu aktuálně zkontrolovat na DCM, tak všechny tři zmíněné pakety jedou s dostatečnou datovou rezervou a nedochází k žádnému přetékání. A ani vizuálně v kanceláři a doma v těchto paketech žádné výpadky nepozoruji. Takže se buď jedná o nějaké lokální vf rušení v části frekvenčního pole od bůhvíčeho, nebo snad nějaký místní problém s úrovní signálu. Nahlásím kolegovi síťaři, aby se na to zaměřil a přeměřil. Hodilo by se mi tedy, na jaké (vaší) adrese se problém projevuje. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
|