Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jirikovoego
|
Zaslal: ne listopad 13, 2016 5:50 pm Předmět: |
|
|
Neevidujeme nějaké problémy se Sport 2 (HD)? Já teda na něj koukám jen na formule, ale poslední dva závody mám pocit, že při dynamických záberech je to takové trhané. Ne kostičkované, trhané... Jako by to nějaký procesor nestíhal upočítat...
Nevšiml si toho taky někdo další? |
|
Návrat nahoru |
|
|
etic
|
Zaslal: út listopad 29, 2016 7:50 am Předmět: |
|
|
jirikovoego napsal: | Neevidujeme nějaké problémy se Sport 2 (HD)? Já teda na něj koukám jen na formule, ale poslední dva závody mám pocit, že při dynamických záberech je to takové trhané. Ne kostičkované, trhané... Jako by to nějaký procesor nestíhal upočítat...
Nevšiml si toho taky někdo další? |
Mám stejný problém (bydlím na Máji)...Sport 2 je OK, jen HD verze je "trhaná".... |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
|
Návrat nahoru |
|
|
jirikovoego
|
Zaslal: st listopad 30, 2016 4:11 pm Předmět: |
|
|
Takže v překladu to znamená, pokud chci sledovat F1 v HD, vyhodit čtyři roky starý Samsung Smart TV (těžko na to vyjde nový firmware) a pořídit novou televizi?
Nebo je možné, že se to podaří vyřešit? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlastimil Michal
Založen: 24.11.2008 Příspěvky: 17 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st listopad 30, 2016 5:00 pm Předmět: |
|
|
Mohu potvrdit trhání obrazu u Sport2 HD, kterého jsem si všiml zhruba v polovině listopadu. Předtím mi tento program fungoval bez problémů, takže mi selský rozum napovídá, že příčina bude jinde a neřešil bych rozhodně tento problém výměnou TV. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: st listopad 30, 2016 7:12 pm Předmět: |
|
|
Příčina je v tom, co je popsáno v tom odkazu o dva příspěvky výše. Jak si s tím programem televize a boxy poradí, to nejspíš záleží na hardware a software jednotlivých modelů televizí a boxů, protože mám ověřeno, že na zcela novém Samsungu, starším Samsungu a 8 let staré SONY program chodí zcela bez problémů, kdežto např. STB Handan 7000 HD ho nedává, protože mu asi nestačí výkon procesoru. Nicméně jinak tento program provozovat tak jako tak nejde, protože nechávat mu v paketu rezervu 30 Mbit, když si vzpomene, že mu vylétne špička bitrate až do oblak, to si opravdu nemůžeme dovolit. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
jirikovoego
|
Zaslal: st listopad 30, 2016 11:21 pm Předmět: |
|
|
taipan napsal: | Příčina je v tom, co je popsáno v tom odkazu o dva příspěvky výše. Jak si s tím programem televize a boxy poradí, to nejspíš záleží na hardware a software jednotlivých modelů televizí a boxů, protože mám ověřeno, že na zcela novém Samsungu, starším Samsungu a 8 let staré SONY program chodí zcela bez problémů, kdežto např. STB Handan 7000 HD ho nedává, protože mu asi nestačí výkon procesoru. Nicméně jinak tento program provozovat tak jako tak nejde, protože nechávat mu v paketu rezervu 30 Mbit, když si vzpomene, že mu vylétne špička bitrate až do oblak, to si opravdu nemůžeme dovolit. |
Taipane, topic na který odkazuješ pochází ze srpna. U mě se problém začal projevovat/všiml jsem si až v listopadu. Nedělalo se v té době ještě něco, nebo je to prostě jen náhoda? |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2016 10:11 am Předmět: |
|
|
No nevím, ještě to budu sledovat, ale rozhodně se žádná změna nebo úprava nastavení vůči dříve řečenému neudála a nic se imho nezměnilo.
Momentálně na Sport 2 HD koukám na staré Sonce v kanceláři, běží tam nějaký fotbal a vypadá to úplně normálně a OK. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2016 1:18 pm Předmět: |
|
|
Update: Teď tam běží nějaká formule GP3 Series a obraz stále naprosto v pořádku. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
jirikovoego
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2016 5:13 pm Předmět: |
|
|
taipan napsal: | Update: Teď tam běží nějaká formule GP3 Series a obraz stále naprosto v pořádku. |
Těžko říct. Jestli se něco změnilo dám vědět 26. března. Do té doby je pro mě Sport2 neatraktivní kanál |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 12:36 am Předmět: Sobotní výpadek TV Prima byl zapříčiněn technickou závadou |
|
|
Sobotní výpadek TV Prima byl zapříčiněn technickou závadou:
http://info.elsat.cz/index.php?akce=detail&den=2016-12-3 _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
stani
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 6:31 pm Předmět: |
|
|
Právě teď koukám, že některé HD programy se zasekávají, kostičkují... |
|
Návrat nahoru |
|
|
jiba
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 8:18 pm Předmět: |
|
|
stani napsal: | Právě teď koukám, že některé HD programy se zasekávají, kostičkují... |
Na HD NOVA se nelze vůbec dívat. Kostičky, výpadky zvuku. Písek Logry |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr P.
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 8:51 pm Předmět: Nova HD |
|
|
Nova HD časté kostičkování teď večer na Máji.Petr |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 2:29 pm Předmět: |
|
|
Problém s přetížením gigabitového portu na switchi Cisco, související s některými technickými úpravami, mj. s nápravou kvality obrazu u Sport 2 HD. Již by mělo být vyřešeno a problém odstraněn. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
|