Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po duben 27, 2015 11:57 am Předmět: |
|
|
To vím taky, že je to shit
Ovšem nemění to nic na tom, že analogovou nabídku sleduje převážná většina diváků dřívějšího data narození, a pro ty je Šlágr asi nejlepší program ze všech. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepah
|
Zaslal: po duben 27, 2015 6:38 pm Předmět: |
|
|
Nechci polemizovat o sledovanosti Šlágru,ale odkazuji na časopis Týden,kde je zveřejněn koláč sledovanosti v Česku a myslím si koláč bude odpovídat i v síti ELSAT. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: po duben 27, 2015 7:49 pm Předmět: |
|
|
Přečtěte si ještě jednou můj předchozí příspěvek. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
jirikovoego
|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:57 pm Předmět: |
|
|
pepah napsal: | Nechci polemizovat o sledovanosti Šlágru,ale odkazuji na časopis Týden,kde je zveřejněn koláč sledovanosti v Česku a myslím si koláč bude odpovídat i v síti ELSAT. |
Ano, ale koláč ukazuje sledovanost atraktivní skupiny (pro prodej reklamního času) 15-60.
U důchodců šlágr vede. A důchodci obvykle nemají digitální televizi. Mají analog na dožití. A to se jim už nevyplatí měnit
Spíš mě zarazilo, co vás vede k tomu se ptát na analogovou nabídku? |
|
Návrat nahoru |
|
|
jirikovoego
|
Zaslal: po duben 27, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
pepah napsal: | Nechci polemizovat o sledovanosti Šlágru,ale odkazuji na časopis Týden,kde je zveřejněn koláč sledovanosti v Česku a myslím si koláč bude odpovídat i v síti ELSAT. |
Jak vůbec dopadl Barrandov na koláči v Týdnu? Vzhledem k tomu, že majitelem obou médií je mystifikátor Soukup, hádám že Barrandov měl share jako Nova v 90. letech |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepah
|
Zaslal: út duben 28, 2015 9:59 am Předmět: |
|
|
Barrandov se pohybuje okolo 5 proc,ale tolik "vychvalovaný" Šlágr nebyl uveden nikdy |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jaroslav Interholz
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 3:04 pm Předmět: Fanda HD |
|
|
Chtěl jsem se zeptat na toho Fandu HD v rozšířené nabídce. Od té doby co tenkrát zmizela Nova HD Cinema HD a Fanda HD,tak Nova a Cinema už jsou dávno znovu v HD a Fanda pořád jen SD i když má v popisku HD a na nové frekvenci ho to sice naladí,ale obrazovka je černá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 3:19 pm Předmět: |
|
|
Na nové frekvenci dnes už je funkční. Ale včera jsme řešili technické potíže a chvílemi vypadával na různě dlouhou dobu, proto se to jevilo jako černá obrazovka. Ale od včerejšího večera už je to v pořádku. Pokud to tak zůstane, příští týden bude opět zakódován a na původní frekvenci bude vypnut. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
Jaroslav Interholz
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 4:03 pm Předmět: Fanda HD |
|
|
Ať dělám co dělám (dokonce jsem restartoval tv a kompletně znovu naladil),tak na nové frekvenci aspoň u mě v Kaplici místo Fandy HD pořád černá obrazovka. Ty popisované včerejší problémy jsem měl s Novou Cinema HD,ale tam už je to v pořádku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladman
Založen: 26.1.2008 Příspěvky: 73 Bydliště: České Budějovice - Máj
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 9:28 pm Předmět: |
|
|
AMC dobrý, až na EPG. Na TV mám EPG česky, na HDD rekordéru anglicky a na ovládání nahrávání HDD rekordéru přes android dokonce rumunsky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 4:14 pm Předmět: |
|
|
Ad FANDA HD: Tak to nevím. V ČB jde normálně a správně a z jiných měst žádné podobné ohlasy v této věci nemáme. Třeba nějaká chybka v nastavení, prozkoumáme a uvidíme. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
jirikovoego
|
Zaslal: ne říjen 18, 2015 1:07 pm Předmět: DVB-C packet O |
|
|
Funguje už korektně nový Packet O? V Písku se mi ho nedaří naladit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: po říjen 19, 2015 9:36 am Předmět: |
|
|
Vše by mělo fungovat. Psal jsem našemu píseckému kolegovi, aby funkčnost všech změn ověřil. Případně se poptejte v naší písecké kanceláři, jak to vypadá, zatím žádnou zpětnou vazbu nemám. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
|