Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jirikovoego
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 9:57 pm Předmět: Rozsirena nabidka: Jak na to |
|
|
Zdravim, kvuli formuli pristi rok by se mi hodil sport 2. Koukal jsem, ze je v rozsirene nabidce.
Jsem v tomhle trosku newbie, takze me zajima jak tohle funguje. Rozhodne nechci zadny settop box, ani jinou dalsi pixlu.
Mam Samsung UE40EH5300. Předpokládám, že dekodovací karta půjde vložit přímo (kde jim vezmu?)...
Prostě by se mi hodilo nějaké howto
Předem díky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gandalf1000
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 10:37 pm Předmět: |
|
|
v kanceláři Elsatu |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 8:14 am Předmět: |
|
|
Rozšířená nabídka je šířena v zakódované podobě a je zvlášť placena. K jejímu příjmu je tedy kromě zařízení (televizor, STB) s kabelovým digitálním DVB-C tunerem potřeba i dekodér a smart karta Conax.
V případě moderního televizoru s tunerem DVB-C je dekodér realizován ve formě CA modulu Conax, který se zasune do tzv. CI slotu v televizoru (jakási schránka s paticí PCMCIA většinou na boku televizoru) a do něj se následně zasune karta Conax. CA moduly prodáváme zákazníkům do vlastnictví buď za plnou (1300 Kč) cenu nebo za dotovanou cenu (až za pouze 1 Kč) v případě závazku k odběru Rozšířené nabídky po dobu 1 nebo 2 let. Karta je předplatiteli zapůjčena bezplatně pod dobu odběru zvlášť placené služby. Více informací v zákaznických odděleních KT Elsat. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|