Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petr P.
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 4:43 pm Předmět: Dotaz 1 |
|
|
Dobrý den.Chci se zeptat.Kolega z práce říkal že chytne přes KLEŤ zatím upoutávku na tv (již brzo)Kino Svět a také jsem se dozvěděl že něco chystá i TV Barrandov.Popřípadě co pro nás chystá od podzimu KT ELSAT v programové nabídce nového.
Jinak vše super a spokojenost
Snad se vám podaří spustit slovak sport 1 do 29.82014 je tam totiž FC Vysočina Jihlava - SK Dynamo České Budějovice na Slovak Sport 1
snad se to povede děkuji.Petr |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:49 am Předmět: |
|
|
Snad ano, ale zaručit to nemůžu, rozšíření závisí na více faktorech a některé z nich nemůžu ovlivnit.
Jak jsem uvedl v jiném dotazu, s rozšířením DVB-C nabídky by se mělo svézt i přidání CNN do digitálu a také zmiňované KinoSvět. Tato stanice ale začne vysílat snad až koncem září. Mělo by se jednat o dokumentírní program typu Prima Zoom.
Barrandov si u RRTV registroval další název, což může znamenat další stanici (klon), ale také pouze název programového bloku. Čili to se teprve uvidí.
Co se případně připravuje na podzim, to zatím nevím. Jak už jsem mnohokrát uváděl, to je čistě záležitost ředitele společnosti a zatím v tomto ohledu od něj nemám žádné informace, jaká jednání případně probíhají. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr P.
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 9:43 am Předmět: |
|
|
Děkuji za rychlou odpověď.Petr |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st srpen 27, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
Dnes se zadařilo a bylo rozšířeno. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
jirikovoego
|
Zaslal: st srpen 27, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
taipan napsal: | Dnes se zadařilo a bylo rozšířeno. | Dobrá práce Jen u některých kanálů (bbc news, cnbc, bloomberg...) "zmizel" název stanice v popisku. Bylo by možné se na to nějak zkusit podívat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|