Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZM
|
Zaslal: st červen 05, 2013 9:18 am Předmět: EPG |
|
|
Ahoj, možná se to tady už dříve řešilo, ale chtěl bych se zeptat, proč u některých stanic v DVB-C režimu nefunguje EPG (informace o pořadech), např. u Očka Gold, Prima Zoom atd. V režimu DVB-T funguje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt červen 06, 2013 7:55 am Předmět: |
|
|
Už jsem to tu popisoval dříve v nějakém tématu a nechce se mi to rozebírat znovu. Prostě v kostce - použitá technologie to neumí, nejspíš z důvodu softwarové chyby. Tehdy nebyla jiná k dispozici, tyto kazety už se nedělají, SW už se nevyvíjí a investovat statisíce do jiné technologie kvůli ptákovině jako EPG u pár programů nebudeme, to si nemůžeme dovolit. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
saix
|
Zaslal: út červenec 02, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
Od včerejška EPG nefunguje u spousty dalších kanálů. Například DVB-C Nova HD ano, DVB-C Nova v běžném rozlišení už ne. Jedná se o chybu nebo to má něco společného se zmíněnou změnou technologie? (tohle se ale stalo až dlouho poté, co se to tu rozebíralo naposled)
Teď se nedá nijak rozumně nahrávat pořad z TV bez manuálního zadávání časů podle tištěného (nebo z internetu) TV programu.
Nahrávat HD verzi nechci. Je to stejně pro malou televizi v kuchyni a HD občas vypadává. Když na okamžik vypadne, rekordér pak už zbytek pořadu po výpadku nenahraje.
Jedno řešení je horší než to druhé |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út červenec 02, 2013 2:49 pm Předmět: |
|
|
Hmm, tak zaprvé u nás k žádné změně nedošlo a zadruhé, okamžitá kontrola ukázala, že nejde o žádnou spoustu programů, nýbrž že pouze přestalo jít EPG na Nově SD. Ovšem nikoliv kvůli našemu zařízení, nýbrž proto, že EPG nyní neobsahuje už příchozí signál Novy SD v muxu 2 z vysílače na Kleti. Zřejmě mají nějakou závadu na injektoru, ale to nemůžeme nijak ovlivnit. Ostatní novácké stanice v muxech 2 i 4 EPG normálně obsahují. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
saix
|
Zaslal: út červenec 02, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
taipan napsal: | nejde o žádnou spoustu programů, nýbrž že pouze přestalo jít EPG na Nově SD |
Už včera si doma stěžovali že nejde nahrávat. Ještě před hodinou, když jsem to zkoušel, nešla ČT1, Nova ani Cool. U těch jsem si jist. To je kromě Primy většina toho podstatného. ČT1 a Cool už fakt běží. Asi s tím právě něco dělají. To jsem nemohl tušit, že se to takhle sejde v jednu chvilku, když už je to takhle druhý den.
Jsem se ptal slušně, kde by mohla být chyba, tak mě nechytej za slovo despoto |
|
Návrat nahoru |
|
|
|