Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pepah
|
Zaslal: po květen 06, 2013 7:45 pm Předmět: Výpadek Prima family-analog |
|
|
Dnes večer(6.5) nešla Prima family na analogu.Musel jsem vytáhnout Set top box(DVB-T)a na 50 kanálu se mě Primu podařilo naladit |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po květen 06, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
Primu vysíláme v síti celkem ve čtyřech různých formátech z různých zdrojů, občas k nějakému výpadku na technologii holt dojít může, nedá se tomu úplně zabránit. Proto je vhodné mít příjem v KT "zálohován" - analog, DVB-C, DVB-T, HD. Analog je navíc už taková spíše historická záležitost, na rozdíl od DVB se programy nezpracovávají hromadně po paketech, nýbrž každý zvlášť, technologie je proto více diverzifikovaná a o to je občasný výpadek něčeho v analogu pravděpodobnější. Proto je vhodné používat analog spíše už jen jako zdroj signálu pro další starší televize v domácnosti, ale aspoň na hlavním televizoru už mít digitální příjem., když ne DVB-C, tak aspoň DVB-T. Předpokládám, že analogovou Primu kolegové zítra nahodí. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepah
|
Zaslal: po květen 13, 2013 8:16 pm Předmět: Výpadek Prima family-analog |
|
|
Dnes 13.5 v 19.50 došlo k výpadku Prima Family Č.Budějovice a musel jsem to řešit set top boxem DVB-T |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út květen 14, 2013 7:51 am Předmět: |
|
|
Viz můj předchozí příspěvek. Příslušnou zásuvnou kazetu pro analogovou Primu dnes vyměním za jiný kus, nicméně to, že zejména v analogové nabídce občas k nějakému výpadku nedojde, vám nikdo nezaručí. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|