Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petr P.
|
Zaslal: po duben 08, 2013 7:33 pm Předmět: Dotaz-3 |
|
|
Prosím o info zda kromě TV Paprika plánujete tento týden nebo v brzké době i jiné tv programy např.:Dajto,Markíza HD Sport1 HD pokud ano tak o jaké se bude jednat.Podle mě je tady dost německých a teleshop programů.A co ostatní návštěvníci fora:Přidejte nějaký nápad nebo návrh.Petr |
|
Návrat nahoru |
|
|
eticde
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 7:48 am Předmět: Re: Dotaz-3 |
|
|
Petr P. napsal: | Prosím o info zda kromě TV Paprika plánujete tento týden nebo v brzké době i jiné tv programy např.:Dajto,Markíza HD Sport1 HD pokud ano tak o jaké se bude jednat.Podle mě je tady dost německých a teleshop programů.A co ostatní návštěvníci fora:Přidejte nějaký nápad nebo návrh.Petr |
Dobrý den, tak já se přidávám a ptám se na možné zařazení slovenského sportovního kanálu SlovakSport (více na www.slovaksport.tv). Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
Neptejte se. Nemá to tu smysl. Už jsem to opakoval nejméně tisíckrát. O zařazování nových programů, uzavírání smluv s poskytovateli programů a nákupu licencí rozhoduje ředitel společnosti a jen a pouze on. A ten do tohoto fóra nechodí a s největší pravděpodobností ani chodit nebude. Obraťte se přímo na něj. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|