SaFaP
|
Zaslal: st leden 25, 2012 7:06 pm Předmět: Výluka |
|
|
Na nasazování nové technologie jste si vybrali výborné časy a období. Děkuji a sláva bohu, že internet mám někde jinde. Přímé přenosy Petry Kvitové z Melbourne jsem tak mohl sledovat jen s nepatrným opožděním. Chtěl jsem to napsat už v noci, ale ani vaše stránka nefungovala korektně DVB-C nešlo vůbec a analog s hroznými výpadky. Příště by to chtělo víc zapojit rozum !!! |
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 8:33 am Předmět: |
|
|
Nejedná se o nasazování nové technologie, nýbrž o kompletní rekonstrukci elektrického napájení a zároveň záložního napájení celé hlavní stanice, což dneska představuje už kolem 10 kW trvalého příkonu. Rekonstrukci provádí specializovaná firma, která má velice nabitý program, termíny obsazené na dlouho dopředu a svou práci opravdu nekoordinuje podle toho, jestli se zrovna hraje nějaké AO s českými playery. Byli jsme rádi, že pro nás vůbec našli volný termín, kterému jsme se museli přizpůsobit, a že jejich pracovníci jsou schopni práci zčásti provést uprostřed noci. Celá hlavní stanice je teď vzhůru nohama, celé napájení HS běží z náhradního zdroje, což bohužel není úplně optimální a občas něco nefunguje úplně korektně, ale to jsou jen výjimky. Berdych to navíc stejně podělal a Kvitová teď před chvílí taky, tak z toho nedělejte vědu, nejde o život. A zapojte rozum a soudnost !!! _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|