Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SaFaP
|
Zaslal: so květen 08, 2010 8:36 pm Předmět: Viasat Nature |
|
|
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli budete šířit v analogové nebo digitální nabídce program Viasat Nature. Děkuji za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po květen 17, 2010 9:08 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl ředitelem informován, že budeme zařazovat do nabídky televizní program z říše zvířat, protože tento typ programu ještě v nabídce nemáme. Po jednání s poskytovateli programů tohoto typu vypadá velmi pravděpodobně zařazení programu Viasat Nature, protože jeho provozovatel je nejvíce vstřícný. Není to ještě na 100%, smlouva ještě nebyla podepsána, ale vypadá to nadějně. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
Maras 84
Založen: 26.5.2007 Příspěvky: 30 Bydliště: Otavska 17. Ćeské Budějovice
|
Zaslal: st květen 26, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
Dobrý den jen jsem jse chtěl zeptat četl jsem že chcete přidat kanal o zviřatech tak jsem jse chtěl zeptat jestli o tom uvažujete ještě ted a nebo až na tu podzimní rozšíření děkuji za odpověd a přeju krasný den |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st květen 26, 2010 3:20 pm Předmět: |
|
|
Pravděpodobně během léta, až bude podepsána smlouva, dorazí potřebná technologie, kterou bude nejdřív nutno vyprojektovat a objednat, až dorazí smart karty atakdále atakdále. Není to sranda, navíc přes léto budou dovolený, takže nás tu bude 5,5 (vlastně ani to ne), ale budeme se snažit, aby to bylo už dříve před podzimní akcí.
Jestli to všechno dopadne, Viasat Nature by měl přijít do analogu i do digitálu (do digitálu zatím tam, kde už máme propojenu místní HS s HS v ČB). _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|