Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Daktari
|
Zaslal: st leden 14, 2009 3:39 pm Předmět: KT Písek |
|
|
Zajímalo by mne, jaká je v Písku digitální nabídka. Moje televize (Sony Bravia KDL-26T30) nemůže nic najít. A kde vysílá Public TV? Díky za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Maca
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 10:23 pm Předmět: Re: KT Písek |
|
|
Daktari napsal: | Zajímalo by mne, jaká je v Písku digitální nabídka. Moje televize (Sony Bravia KDL-26T30) nemůže nic najít. A kde vysílá Public TV? Díky za odpověď. |
Nejspíš proto,že nemá DVB-C tuner ale DVB-T tedy kabelovku nenaladí(digitálně) pouze když si pořídíš Set Top Box. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Daktari
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 11:01 pm Předmět: |
|
|
... ale naladí, už se to povedlo, jen mi chvilku trvalo zorientovat se v menu ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1445 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 8:47 am Předmět: |
|
|
Dnešní televize SONY Bravia jsou nejspíš už u všech modelů vybaveny nejen tunerem DVB-T, nýbrž i kabelovým DVB-C a také CI slotem pro vložení CA modulu a karty pro příjem kódovaných programů. Televize SONY řady W, Z a X jsou navíc vybaveny i HDTV tunerem pro příjem programů ve vysokém rozlišení. POZOR! - HDTV tuner není totéž jako označení HD Ready a Full HD - to určuje pouze rozlišení obrazovky, ale neznamená v žádném případě vybavení pro příjem (nikoliv jen zobrazení) programů ve vysokém (HD) rozlišení.
Pro správné naladění kabelových digitálních programů na televizích SONY Bravia je potřeba zvolit tento postup:
Menu - Digitální nastavení - Automatické ladění - Kabelové - Úplné
Tento postup zajistí, že DVB-C tuner televizoru nalezne všechny námi šířené digitální kabelové programy, ať volné, tak kódované, k jejichž příjmu je pak nutný ještě CA modul a karta Conax. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 12:21 pm Předmět: Doplnění |
|
|
Konkrétně u televizoru SONY Bravia KDL-40W4500 je postup tento:
Menu - Nastavení - Digitální nastavení - Digitální ladění - Automatické digitální ladění - Kabelové - Úplné ladění - Start _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
Daktari
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 12:40 pm Předmět: Public TV |
|
|
Nemůžu v Písku naladit Public TV. Na kanále S15 není nic... |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
|
Zaslal: so únor 07, 2009 10:14 am Předmět: |
|
|
Program Public TV je v Písku šířen šířen na tv kanálu SE 15 (259,25 MHz).
Jedná se o tv kanál, kde byl dříve v analogové podobě šířen filmový kanál HBO. Pro účastníky, kteří neměli HBO předplaceno, byl tento kanál odfiltrován mechanickými kanálovými filtry. Tyto filtry jsou nyní postupně z rozvodu odstraňovány tak, aby byl kanál SE 15 přístupný pro všechny účastníky. Protože je však písecký rozvod velmi rozsáhlý, jde odstraňování filtrů pomalu a postupně. Požádejte prosím osobně nebo telefonicky v našem zákaznickém oddělení v Písku (Čechova ulice), aby místní technik filtry u vás ve vchodě odstranil, program vám pak půjde normálně naladit. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
|
Návrat nahoru |
|
|
|