Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
angeldast
|
Zaslal: po září 21, 2009 4:14 pm Předmět: Samovolne zapinani TV |
|
|
Dobry den ve spolek.
Mam mensi problem.. Poridil jsem novou LCD TV Philips a posledni dobou pozoruju samovolne zapinani TV.. LCD se zapne ale obraz nenajede a zhruba po 20sec se zase vypne ( dela to obcas ) to same dela setBox -) jak se toho zbavit?
Diky za radu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
fofo177
|
Zaslal: po září 21, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den, nevím jestli to u Philipse bude to stejné, ale měl jsem to samé u Samsungu. Nakonec jsem přišel na to že mám v menu nastaveno "automatické přijímání aktualizací". Chce to kouknout do návodu a tuto službu vypnout. |
|
Návrat nahoru |
|
|
angeldast
|
Zaslal: út září 22, 2009 9:59 am Předmět: |
|
|
Koukal jsem do nastaveni TV a aktualizovat muzu ale jen manualne ( USB port) neni tam zadna moznost prijimat automaticky ktera se da vypnout .. to same je na stboxu ( CV-7000 HD ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
fofo177
|
Zaslal: út září 22, 2009 10:54 am Předmět: |
|
|
Tak to netuším, já mám v TV položku "Upgrade softwaru", kde si následně vybírám zda aktualizace proběhne prostřednictvím USB, nebo TV kanálu, v případě že je zvolen TV kanál, dále se nastavuje kdy se TV sama zapne a kolik minut po vypnutí.
Vypadalo to tak, že když jsem vypnul televizi, cca po deseti minutách se sama zapnula, obrazovka byla černá a bez zvuku (jen bylo poznat že je zapnutá), toto trvalo cca do minuty a poté se opět vypnula. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|