Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mayhem
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 4:28 pm Předmět: TV Noe a Radio Proglas |
|
|
dobrý den! je možné zařadit tyto dva kanály? alespon do digitálního vysílání? nebo je to technicky nemožné? děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
Tématická křesťanská tv stanice pro věřící TV Noe a stejně zaměřená rozhlasová stanice Radio Proglas budou zařazeny do naší digitální nabídky jako součást pozemního digitálního multiplexu B (spol. CDG), ihned poté, co tento multiplex zahájí v DVB-T v Jihočeském kraji své vysílání.
Btw, technicky nemožné není téměř nic, je to téměř vždycky jen otázka výše investic do toho či onoho a jejich (ne)návratnosti. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
freddy
Založen: 23.3.2007 Příspěvky: 125 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st září 23, 2009 3:11 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den. Mám dotaz ohledně TV Noe. Dočetl jsem se na webu digizone.cz, že na tento víkend by měla být v souvislosti s víkendovou návštěvou papeže v Česku stanice Noe zařazena do digitálního vysílání v celém multiplexu 3, což se týká i vysílače na jihočeské Kleti, z něhož přebíráte programy v multiplexu 3. Tato stanice by měla být zařazena do multiplexu 3 od zítřejšího odpoledne a vysílat by tam měla do pondělí 28. září. Tak se chci zeptat, jestli bude k dispozici tato stanice na tento prodloužený víkend i ve vaší nabídce. Díky za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st září 23, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
Pokud se TV Noe v muxu 3 skutečně objeví, tak ji do kabelového paketu A přidám a nechám ji tam tak dlouho, dokud bude vysílat. Jen to bohužel nejspíš nezvládnu provést ve všech městech, protože to vyžaduje manuální zásah do nastavení na hlavní stanici. Ale udělám co půjde. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
freddy
Založen: 23.3.2007 Příspěvky: 125 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st září 23, 2009 4:06 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za rychlou odpověď a za ochotu, já myslím, že se v multiplexu 3 objeví tato stanice určitě, schválila to Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, tak předpokládám, že je to hotová věc. Pokud se vám povede ji tedy na tento víkend zařadit, tak budu určitě rád nejen já, ale všichni vaši zákazníci, kteří se o návštěvu papeže zajímají... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|